Billigt boende i Berlin

Enligt de som säger sig veta ska resmålet vara en av Europas billigaste huvudstäder och det kan stämma då det finns gott om billigt boende i Berlin. Vill ni till exempel bo i bohemiska Kreuzberg så finns det dubbelrum till billigt pris på Hotel Transit. Hotellet erbjuder allt från enkelrum till fempersonsrum och dessutom ingår frukost. Trådlöst internet finns också tillgängligt på hotellet.

Ett annat alternativ till billigt hotell i Berlin är Mercure Hotel Berlin Mitte, också i stadsdelen Kreuzberg. Hotellet erbjuder olika typer av dubbelrum och huserar också en sportbar. Både tunnelbanestationerna Gleisdreieck och Museum of Technology är på 200 meters avstånd från hotellet. Potsdamer Platz ligger på fem minuters avstånd med tunnelbana.

Vill ni istället bo i den mer eleganta stadsdelen Charlottenburg med närhet till Kurfürstendamm boulevard och dess shopping så är Hotel Berolina an der Gedächtniskirche ett alternativ till billigt boende. Hotellet erbjuder både dubbel- och trippelrum samt frukost och gratis trådlöst internet.

På andra sidan Berlin, i östra delen av staden hittar ni stadsdelen Friedrichshain som på senare år har blivit ett trendigt område med många caféer och restauranger. Här hittar ni Hotel Agon Frankfurters Allee som ett annat alternativ till billigt boende i Berlin. Hotellet ligger på 400 meters avstånd från närmsta tunnelbanestation och på 15 minuters promenad från det kända East Side Gallery. Hotellet erbjuder både enkelrum och dubbelrum. Från Friedrichshain kan ni nå Kreuzberg via Oberbaumbrückebron.

Billigt Hotell i Berlin kan ni hitta och boka på Billiga-Hotell.nu.